Helenus-2022

Helenus Gratama

Voorzitter

‘Na zelf vele jaren met de laarzen in die modder te hebben gestaan, weet ik precies hoe hard en vol passie de echte Helden in de Zorg aan het werk zijn. Daarom draag ik nu graag mijn steentje bij om die Helden in het zonnetje te zetten.’

Yolande Appelman

Yolande Appelman

Algemeen Bestuurslid

”Als interventiecardioloog realiseer ik me dagelijks dat de Helden van de Zorg onmisbaar zijn en hoe zwaar hun taak is. Door me voor de stichting in te zetten wil ik mijn enorme waardering tonen voor de ‘Helden van de Zorg’.”

Rein-van-de-Wal

Rein van de Wal

Secretaris

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de steun en zorg van de medewerkers in ziekenhuizen en zorginstellingen is.

Met name door hun persoonlijke inzet en betrokkenheid geven ze naast medische zorg ook belangrijke mentale steun gedurende het zorgproces.

Daarom ondersteun ik van harte de doelstellingen van “Helden van de Zorg”.

Mariska Meijer

Mariska Meijer

Event Manager

“Als zorgmarketeer werk ik al ruim 25 jaar in de gezondheidszorg en help ik patiënten aan de juiste zorg op de juiste plek. Ik heb bewondering voor alle zorgmedewerkers die vaak met passie, geduld en aandacht dag en nacht voor patiënten klaar staan. Dát verdient een blijk van waardering. Ik zet mij hiervoor graag in.”

Albert Schuitemaker

Albert Schuitemaker

Algemeen bestuurslid

Zorgpersoneel verdient erkenning en ondersteuning voor hun cruciale rol in onze samenleving. Verbetering van de omstandigheden bevordert onze hoogwaardige zorg en welzijn voor iedereen.''